Ultima dorinta a unui barbat

Posted: 28 august 2014 in Fără categorie

 

Ultima sa dorinta a fost sa se insoare cu iubirea vietii lui.

nuntaspital
Rowden Go Pangcoga se pregătea de nunta visurilor sale alături de logodnica sa, când a fost diagnosticat cu metastaze la ficat, iar medicii i-au spus că nu se mai poate face nimic.

În ciuda bolii, tânărul în vârstă de doar 29 de ani și-a dorit din tot sufletul să-și unească destinul cu iubirea vieții sale.

Rowden și logodnica sa Leizi, s-au căsătorit cu doar câteva ore înainte că tânărul să-și dea ultima suflare, iar ceremonia a fost descrisă de către fratele lui drept „un basm care îți frânge inimă”.

Deși era imobilizat la pat, tânărul a îmbrăcat costumul de ginere nu și-a putut stăpâni lacrimile când și-a văzut logodnica în rochie de mireasă, de mână cu fetița lor în vârstă de 2 ani.

„Nu l-am putut scoate din spital, așa că am adus noi biserica la el”, a povestit fratele filipinezului.


nuntaspital1
Videoclipul o arată pe Leizi pregătindu-se pentru nuntă, apoi pe Rowden, într-o cămașă albă, cu o floare prinsă în piept și surprinde și momentul în care cei doi au făcut schimb de verighete și s-au sărutat.

mireasaspital012

Videoclipul a strâns pe Youtube peste 6 milioane de vizualizări în numai câteva zile.

La doar 10 ore de la căsătorie, tânărul a pierdut lupta cu cancerul și s-a stins din viată, dar cea mai mare dorință a lui a fost îndeplinită.

VIDEO EMOȚIONANT

Lasă un comentariu